Om os

Professionel undervisning
af ambulancereddere
med praktisk erfaring

Murat Kargi

Ejer af 1st Aid
Ambulancebehandler
Uddannet førstehjælpsinstruktør

Jeg arbejder i dag som ambulancebehandler i Odense, hvor jeg også er bosat.

Min rejse i redningstjenesten startede i 2011 og jeg har siden hen beskæftiget mig med dette. Jeg har siden da uddannet mig til førstehjælpsinstruktør og er i dag ejer af 1st Aid, som er en førstehjælpsvirksomhed, der vil være med til at støtte op og få udbredt førstehjælp til så mange som muligt og dermed skabe tryghed så vi i sidste ende bliver bedre til at redde liv.

Min undervisning er præget af en kombination mellem teori og praksis, hvor jeres forudsætninger vil være i centrum. Skabelsen af et sundt, solidt og bæredygtigt læringsmiljø er efter min mening med til at skabe et fundament for den optimale læring.

Inddragelse af erfaringer fra redningstjenesten, oplever jeg, er med til at sikre den bedste forståelse for, hvad førstehjælp egentlig omhandler.